Laden Evenementen

De hike challenge van 2024 belooft een heel speciale editie te worden! Omdat we meer willen ontdekken van het dromerige Babia en ons zo thuisvoelen in de omgeving van Ponferrada, gaan we 2024 voor Babia en Bierzo. Met de Senda de Bas als een bijzondere afsluiter was, waarna we onze eigen compostela in ontvangst mogen nemen.

We hebben gekozen voor een uitdagende hike challenge, met elke dag aansprekende tochten van gemiddeld 20 kilometer en minimaal 7 uur per dag. Gezien de hoogtemeters zeggen kilometers niet zo veel in onze challenges! We houden rekening met de mensen die openstaan voor wat extra uitdaging. Maar laat je ook zeker niet afschrikken, we nodigen iedereen uit om samen met ons te trainen naar deze hike toe. Ook jij kan dit! We begeleiden je vanaf het moment van inschrijving met een trainingsprogramma. Op deze manier hebben we meer tijd voor het wandelen/rusten en de diabetesgesprekken. Afhankelijk van de groep en de weersomstandigheden kunnen we aanpassingen maken in duur en moeilijkheidsgraad.

We zullen deze editie onder andere een tocht naar de top van de Peña Ubiña (2.417) maken, voor veel van de deelnemers in 2022 en 2023 was het behalen van een top in Soria een letterlijk én figuurlijk hoogtepunt!

Meer informatie en aanmelden: https://www.bvdgf.org/event/wehike2changediabetes-spanje-2024

Share This Story, Choose Your Platform!