Insta Live, Diabetes+ in gesprek met Esther Speksnijder. Esther is Arts-onderzoeker bij de afdeling Endocrinologie & Metabolisme in het Amsterdam UMC

Diabetes+ in gesprek met Esther Speksnijder. Esther is arts onderzoeker in het Amsterdam UMC locatie AMC en zij doet onderzoek naar type 1 diabetes tijdens de overgang. Een onderwerp waar nog te weinig kennis over is. Zo goed dus dat daar verandering in komt.
Esther legt in deze Insta Live veel uit over het onderzoek en waarom dit onderzoek zo belangrijk is!
En jij kan meedoen. Ben je vrouw, heb je type 1 diabetes en zit je in de overgang?

Vul dan de vragenlijst in!

Vragenlijstonderzoek naar bloedsuikers tijdens en na de overgang

Ervaren vrouwen met diabetes type 1 veranderingen van bloedsuikers tijdens en na de overgang? Om dit te onderzoeken doet het Amsterdam UMC een vragenlijstonderzoek voor vrouwen met diabetes type 1 die in of voorbij de overgang zijn.

Wie kan er meedoen?

  • U ben een vrouw met diabetes type 1
  • Uw laatste menstruatie (menopauze) was langer dan 1 jaar geleden

De vragenlijst bevat vragen over uw diabetes, vragen over uw laatste menstruatie, vragen over uw bloedsuikers, vragen over klachten tijdens de overgang en vragen over slaapproblemen.

Wilt u meedoen?

Dan vragen we u om eenmalig een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is anoniem. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Als u op deze link klinkt, dan komt u bij de vragenlijst: 

Als u niet mee wilt doen, dan hoeft u verder geen actie te ondernemen.

Heeft u een vraag over het onderzoek? Of heeft u opmerkingen of suggesties over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar de arts-onderzoeker die het onderzoek coördineert:
Esther M. Speksnijder, e.m.speksnijder@amsterdamumc.nl

Heel veel dank voor uw tijd!

2022-09-26T20:02:02+02:00
Ga naar de bovenkant