Meditatie door Tijn Touber, speciaal voor type 1-ers. Een hele fijne meditatie waar elke type 1-er aan kan meedoen of je nu voor het eerst mediteert of het al wat vaker beoefend.

december 2021

Druk druk druk…we kennen het allemaal. Helemaal in deze drukke decembermaand en als je het dan toch al veel te doen hebt, doet type 1 diabetes er altijd nog een schepje bovenop. Daarom maakte Tijn Touber een meditatievideo voor ons.

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met meer dan duizend huiskamers, Schoolverlichting en Kidsverlichting.

2022-03-11T09:25:07+01:00
Ga naar de bovenkant