Meld je aan voor het eerste event op 1 oktober!

Augustus 2022

We zijn zo blij! Het allereerste Diabetes+ Event komt eraan!
Afgelopen april mochten we al even proeven aan de sfeer van het samenzijn tijdens onze vrijwilligersdag. In oktober krijgt dit een vervolg en wel in de vorm van de eerste van een reeks themabijeenkomsten die we gaan inplannen. Want natuurlijk kun je veel informatie halen uit onze Diabetes+ Academy, maar live bij elkaar komen blijft toch altijd het mooiste!
Op zaterdagmiddag 1 oktober komen we samen op een locatie in Utrecht, goed bereikbaar met auto en OV. Deze middag staat in het teken van Diabetestechnologie. Iemand die ons daar alles over kan vertellen is dr. Henk-Jan Aanstoot, en we zijn dan ook heel blij dat hij dat komt doen die middag! Uiteraard zijn er ook de nodige DiabetesPlussers aanwezig bij wie je terecht kunt met vragen.
We vinden het daarnaast erg fijn je te kunnen melden dat deze middag gratis toegankelijk is voor iedereen. Inschrijven is echter wel verplicht, want de plaatsen zijn beperkt.
Wil je jouw naam alvast op de aanwezigheidslijst zetten? Meld je dan snel aan via de inschrijving op de nieuwsbrief. Als je het nog niet zeker weet, vul dan misschien in, je wordt dan wel op de hoogte gehouden. Ontvang je de nieuwsbrief al? In elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je gegevens kunt wijzigen. Via deze link kun je je eigen gegevens wijzigen en je ook opgeven voor het event op 1 oktober.

Diabetes+ Event over DiabetesTechnologie
Zaterdag 1 oktober 2022 van 14.00u tot 18.00u
The Colour Kitchen,
Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht

2023-03-21T08:18:23+01:00
Ga naar de bovenkant