Stap jij Over de Streep?

Lange tijd was het een grote hit op TV. Het programma ‘Over de Streep’ waarbij jongeren gevraagd werd naar hun mening, ervaring of ideeën bij vraagstukken waar vaak nog een taboe op ligt. Tijdens deze sessies ontstonden vaak de mooiste verbindingen en het liet zien dat iedereen zijn of haar persoonlijke uitdagingen met zich meedraagt.

Diabetes+ organiseert binnenkort een eenmalige editie van Over de Streep, uiteraard compleet ingericht voor mensen met type 1. Het wordt een middag waarbij we taboes gaan doorbreken, de mentale impact van type 1 wordt belicht en ongetwijfeld bijzondere connecties zullen ontstaan.

  • Datum: Zaterdag 2 november 2024

  • Tijdstip: van 13.00u tot 18.00u. De livestream duurt van 14.30u tot 16.00u

  • Locatie: Boothstraat Kerk in Centrum Utrecht
    óf thuis vanuit je luie stoel

Dit event vindt plaats in het centrum van Utrecht. Voor het live event is er plaats voor een beperkt aantal mensen. Maar niet getreurd, voor wie er niet bij kan zijn in Utrecht verzorgen we een livestream. Zodat je ook thuis vanuit je luie stoel getuige kan zijn én mee kan doen met de Over de Streep sessie.

Het live-event wordt op video vastgelegd en later gebruikt in de Diabetes+ Academy en voor andere educatieve doeleinden richting mensen met type 1 diabetes en hun zorgverleners. Door opgave aan het live-event geef je dus ook toestemming voor het gebruik van dit beeldmateriaal.

Gezien het om een beperkt aantal plaatsen gaat, zowel live als online en we dus geen no-shows kunnen gebruiken, vragen we voor dit unieke event een kleine eigen bijdrage.

In het opgave formulier kun je aangeven of je live bij het event aanwezig wil zijn, of liever de livestream volgt. Indien je je inschrijft voor het live event hoor je uiterlijk 1 maand van tevoren of je erbij kunt zijn. Diabetes+ maakt hierin de selectie. Mocht je buiten de gelukkige aanwezigen vallen, dan is er automatisch een plek voor je gereserveerd bij de livestream.

Aanmelden

Om je plaats voor dit eenmalige, unieke event veilig te stellen betaal je 10 euro inschrijfkosten. Indien je geselecteerd wordt om bij het live event aanwezig te zijn, ontvang je later nog een betaallink voor 10 euro meerkosten. Je plek is pas definitief gereserveerd als deze betaling is voldaan.

Diabetes+ is er voor iedereen met type 1 diabetes. Mochten de deelnamekosten een probleem zijn voor je, stuur dan een mail naar event@diabetesplus.nl, dan vinden we samen een oplossing.