Voorinschrijving geopend!

Schrijf jezelf en iedereen uit jouw omgeving die je mee wilt nemen (vader, moeder, vriend, vriendin, man/vrouw/partner, broer, zus, diabuddy) nu in voor ons waardevolle event op zaterdag 11 november.

Het thema ‘de mentale impact van type 1 voor jou en iedereen om je heen’ raakt eenieder die elke dag in aanraking is met type 1 diabetes. Sprekers prof. em. Frank Snoek, assistent prof. Giesje Nefs en onderzoeker dr. Maartje de Wit geven inzichten en handvatten voor ons dagelijkse leven. Froukje Wieberdink deelt als coach en als ouder van een zoon met type 1 haar verhaal. We gaan interactief om zodat iedereen met een schat aan kennis en inspiratie eind van de dag naar huis gaat. Er zijn veel vrijwilligers van Diabetes+ aanwezig dus ook al kom je alleen, met type 1 ben je nooit alleen! En er is natúúrlijk meer dan genoeg tijd ingepland om andere type 1-ers te ontmoeten en of weer fijn bij te praten, alles onder het genot van een drankje en borrelhapje!

We gaan herkennen, erkennen, lachen, leren, huilen, inspireren, motiveren, verbinden, plussen om leven met type 1 nog meer in z’n kracht te zetten.

Toegang: GRATIS!

Duur: 14:00 – 18:00 uur

Locatie: centraal gelegen in regio Utrecht (wordt nader bekend gemaakt)

Extra’s: er zijn weer verrassingen en je gaat niet met lege handen naar huis!

Schijf je nu in, want vol = vol.

We zien je daar! Maken we er samen een waanzinnige middag van.

Inschrijven staat dicht we zitten vol :-(