Wij zijn blij met jouw cadeau en als vriend,
want hé, samen maken we het echte verschil.

Heel hartelijk dank voor je donatie aan Stichting DiabetesPlus! Met jouw bijdrage kunnen wij verder bouwen aan onze missie; een betere kwaliteit van leven voor iedereen met type 1 diabetes. Dat doen we middels het aanbieden van educatie door peer-support. Jouw bijdrage is erg belangrijk om deze educatie steeds te kunnen blijven uitbreiden en updaten.
Samen maken we het verschil, en daar draag jij met deze donatie zeker aan bij!

En wat krijg je van ons?
–       Keycord ‘topper met type 1’
–       Als eerste de uitnodiging voor events
–       Altijd 10% korting in onze webshop (code krijg je via de mail)
–       2x per jaar een speciale Vrienden van-mail

Blijf verder vooral onze website en socials in de gaten houden, dan zie je vanzelf dat je donatie op de juiste plek terecht is gekomen.
Nogmaals dank!

Team Diabetes+

Diabetes+ is een CBF erkend goede doel en heeft de ANBI status

Extra hulp, extra cadeau!

We snappen dat deze Vriendschap té leuk is om niet te delen met je vriend, vriendin, familielid of collega. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?

Het waarmaken van onze ambities doen we niet alleen, maar samen. We bestaan door jou. Met jou. Zorg jij ervoor dat onze vriendengroep nog groter wordt? Help mee door ook je vader, moeder, broer, zus, oom of tante, vriend, vriendin of je collega’s Vriend van Diabetes+ te maken, dan zetten wij jou extra in het zonnetje! Deel deze pagina, onze social media berichten erover of attendeer iemand er vooral persoonlijk op!

  • Maak je 2 mensen Vriend van, dan krijg jij: pet
  • Maak je 5 mensen Vriend van, dan krijg jij: drinkbeker
  • Maak je 7 mensen Vriend van, dan krijg jij: sweater of hoodie
  • Maak je 9 mensen Vriend van, dan krijg jij: mega verrassingspakket!

Heb je een vraag, stuur die dan naar vriend@diabetesplus.nl.

Zakelijke Vriend van Diabetes+

Kiest jouw bedrijf elk jaar een goed doel om te steunen? In tijd, met kennis, producten , diensten of financieel, denk dan vooral ook aan Diabetes+ en neem contact met ons op! Graag zelfs, want ook die steun is nodig. Stuur een bericht naar vriend@diabetesplus.nl, dan maken we graag kennis!

Klik hier voor meer informatie

{link eigen pagina, daar kunnen we het verder uitschrijven met teamuitje, sportieve prestatie, kerstborrel etc, moeten we nog schrijven}