Stichting Diabetes+ is vanaf 1 september 2023 ook een door het CBF erkend goed doel!

Wat is de Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door Toezichthouder CBF wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: het CBF-Erkenningspaspoort

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door Toezichthouder CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

We doen het samen.

Het beste uit leven met type 1 halen, dat is onze missie. Als Vriend van Diabetes+ ben jij daar écht onderdeel van. We doen het samen!

Als Vriend van Diabetes+ draag je bij aan een stevige basis en voortbestaan van onze instrumenten, zoals buddyprogramma’s, video’s, events, audioclips en zoveel meer, zodat we vernieuwend, verrassend en vooral impact kunnen blijven maken voor type 1 diabetes. Zo blijven we een grote plus voor iedereen met type 1 en de mensen eromheen. Of je ermee in aanraking bent of nog komt. We helpen graag!

Steun Diabetes+ Eenmalig

Het waarmaken van de ambities van Diabetes+ doe je niet alleen, maar samen. We bestaan door jou. Met jou.

Eigen actie starten

Je steunt ons ook door een eigen (sportieve) actie op te zetten op Steundiabetesplus.nl of steun eenmalig om onze missie kracht bij te zetten.

Nalatenschappen

Door Diabetes+ in jouw testament te zetten, geef je Diabetes+ door aan de volgende generatie.

Vrijwilliger worden?

Voor, over en dóór type 1-ers, dat is onze kracht. We doen het samen! Met een blik op vandaag, voor een betere morgen. Wil je Diabetes+ als vrijwilliger steunen om onze missie kracht bij te zetten? Graag! Dat kan door open te solliciteren te sturen met datgeen waar jij supergoed in bent (van programmeren tot coördineren) en vooral blij van wordt! Op alle fronten kunnen we het verschil maken en dus nog plussen. Specifiek zoeken we vrijwilligers voor:

  • PompBuddy’s, SportBuddy’s en OuderBuddy’s

  • Coördinatoren, op verschillende onderwerpen

  • Marketers met creativiteit in hun dna

  • Commerciële denkers en doeners

En last but not least, iemand die www.steundiabetesplus.nl kan laten floreren, de lead pakt en met sky is the limit als gedachte.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Dus doe ook mee! Samen maken we type 1 een stuk beter in Nederland.