Diabetes+ Posters

Dit zijn onze Diabetes+ Posters. Ze genereren aandacht voor type 1 diabetes en maken mensen wegwijs naar Diabetes+. De posters zijn een mooie, opvallende verschijning op jouw diabetespoli, in de wachtkamer of spreekkamer.

Ben jij zorgverlener en wil je een of meerdere van deze posters ophangen, download ze dan hier.
Wil je graag een originele versie op A2 formaat ontvangen? Mail naar info@diabetesplus.nl en we sturen deze graag naar je toe.

Formaat: A2 (42 x 59,4 cm)

Diabetes+ Statiegeldactie Poster

Dit zijn onze Diabetes+ Statiegeldactie Posters. Veel supermarkten steunen een goed doel middels hun statiegeldautomaat (emballage). Aan jou de eer om Diabetes+ als goede doel voor te dragen bij je lokale supermarkt.

Onderstaande posters kun je meteen downloaden en ophangen. Is printen niet mogelijk, vraag dan een origineel exemplaar aan via info@diabetesplus.nl en wij sturen het naar je toe!

We zien de foto’s én de opbrengst van jouw statiegeldactie graag tegemoet!

Formaat: A4 (21 x 29,7 cm)

Andere actie?

Wil jij een andere actie opzetten voor Diabetes+? Zoals een benefietconcert, een hardloopwedstrijd of inzamelingsactie op je werk of sportclub? En heb je hier posters, flyers of ander materiaal voor nodig? Mail dan naar info@diabetesplus.nl, beschrijf hierin jouw plannen en we denken graag met je mee.

Wil je ons logo gebruiken of flyers ontvangen? Stuur ons dan een mailtje op info@diabetesplus.nl, dan helpen we je graag.