DIABETES+ KOMT NAAR JE TOE!

Na het grote succes van vorig jaar, komt Diabetes+ wederom naar je toe dit najaar! Op zondag 29 september vindt onze tweede Diabetes+ regiobijeenkomst plaats. Oftewel; 12 bijeenkomsten voor mensen met type 1 diabetes in 12 provincies tegelijkertijd.

Geen lange reistijd, geen files, geen uren kwijt in je auto. Gewoon lekker bij jou in de buurt, op een laagdrempelige en ontspannen manier kennismaken, bijkletsen en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

  • Datum: zondag 29 september 2024

  • Tijdstip: van 10.00u tot 12.00u

  • Locatie: In alle 12 provincies van Nederland!

Dit zeiden een aantal deelnemers vorig jaar na afloop:

Fantastisch ! Ontzettend bedankt voor de mooie en heel waardevolle ochtend. Ik zit er nog helemaal van na te genieten en alle gesprekken passeren nog eens de revue in mijn hoofd. Fijne mensen, fijne locatie!

Anne

Het heeft mij echt wel geraakt! 💙

Fleur

Gezien de reacties die we krijgen in de Noord-Holland app, vonden ze het geweldig om met elkaar te zijn! De organisatie was top en men wil graag gauw weer een dergelijke bijeenkomst! De verbindingen, de verhalen, de ervaringen met diabetes, soms al 40 jaar of net 7 maanden, het werd allemaal gedeeld. We hebben gelachen en gehuild, het kon allemaal. Een mooie mix van plussers!

Bart

We kijken uit naar je komst! Schrijf je vandaag nog in.
Kom je met meerdere personen, zorg dan dat je voor iedereen apart inschrijft en betaald.

Kom je met meerdere personen, zorg er dan voor dat iedereen zich apart inschrijft en betaalt.

Geweldig dat je je hebt aangemeld! Vergeet niet dat je pas officieel bent aangemeld na het betalen van het inschrijfgeld. Klik hieronder op de knop "Verzenden" om het formulier in te dienen en ga vervolgens naar de volgende pagina om je betaling te voltooien. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Diabetes+ is er voor iedereen met type 1. Mocht het een probleem voor je zijn om de deelnamekosten te voldoen, stuur ons dan een mail, dan lossen we het samen op.

event@diabetesplus.nl

Twee weken voorafgaand aan het evenement ontvang je van onze regiocoördinatoren aanvullende informatie en de exacte locatie.